WHEY

Rekomenderat pris 279:-

 

Formtopp WHEY 1kg (utan aspartam) 1 kilo/30 portioner

 

..som mellanmål eller efter träning

 

Under dagen är det viktigt att få i sig byggstenar i form av protein för att musklerna skall ges en chans att reparera sig, om du kompletterar den vanliga maten med 1-2 mellanmål i form av Whey Protein med fibrer så kan du vara säker på att aminosyrabalansen i din kropp upprätthålls effektivt och att din mage håller igång. Just detta Whey Protein är ganska mättande och därför utmärkt att använda vid DIET både som måltidsersättare och istället för gainer efter träning.

 

Näringsvärde per 100g / per portion 33g

 

Energi 381 kcal (1600 Kj) / 127 kcal (533 Kj)

 

Protein 78g / 26g

 

Fett 4g / 1,33

 

Varav mättat fett 2g / 0,66g

 

Kolhydrat 6g / 2g

 

Varav laktos 5.5g / 1,83g

 

Fiber 2g / 0,66g

 

Natrium 500mg / 167g

 

Ingredienser: Vassleprotein isolat (från mjölk), Vassleprotein koncentrat (från mjölk), Skummjölkspulver (från mjölk), MCT-fett (från kokosolja), Inulin, L-glutamin (aminosyra), Arom (Avfettat kakaopulver: endast chokladsmak), Arom (Chokladarom: endast chokladsmak), Arom (vaniljstång), Arom, Papain (Enzym) Emulgeringsmedel (solroslecitin), Sötningsmedel (Sukralos, acesulfam-k).

 

Rekommenderat dagligt intag: 1 skopa (ca 36 gram) 1-3 ggr. Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Produkten skall förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost.

 

Rekommenderad användning: Blanda 1 skopa (ca 36g) med 2,5dl vätska och drick 1-3 ggr per dag

 

Allergi information: Innehåller mjölkprotein och laktos.

Bäst före datum: Se ovansida/baksida.

 

Om Formtopp

 

Formtopp tillverkar sportpulver och kosttillskott som är bra för både muskler och mage. Alla produkterna tillverkas i Sverige och är fria från onödiga tillsatser som ex. färgämne, emulgeringsmedel och aspartam. kontakta info@formtopp.se för detaljerad information.

Copyright @ All rights reserved